6 Tunes konsertti peruttu korona-virusepidemian takia!!!

Vasemmalta Senja Komonen, Jarkko Penttilä, Anneli Toivola, Pertti Timonen (kuva 6 Tunes)

Suosittu soitin- ja lauluyhtye 6 Tunes vierailee jo viidennen kerran Lumometsän Tuvan kahvikonsertissa sunnuntaina 22.03.2020 kello 14


Koko ajan esiintymisessään kehittyvä ja ohjelmistoaan uusiva laulu- ja soitinyhtye 6 Tunes esiintyy jo viidennen kerran Lumometsän Tuvan suositussa kahvikonsertissa. Yhtyeen kokoonpanossa oli alun perin kuusi jäsentä, josta yhtyeen nimi 6 Tunes muodostui. Nykyään yhtye on jo vakiintunut nykyiseen neljään vakiojäseneen: Anneli Toivola laulu, Senja Komonen laulu, kitara ja huilu, Jarkko Penttilä basso ja Pertti Timonen koskettimet. Vierailevana laulusolistina tulevassa konsertissa esiintyy myös Reijo Loijas, joka on aikaisemmintoiminut myös yhtyeen basistina ja laulajana.

Mänttä-Vilppulalainen yhtye on esiintynyt jo neljän vuoden ajan paikkakunnalla ja lähiseudulla sekä tansseissa, että muissa yleisötilaisuuksissa. Yhtye on myös laulattanut kuulijoitaan yhteislaulutilaisuuksissa.

Tulevan konsertin teema on jatkoa edelliselle, erittäin suositulle ”Ikivihreitä ja duettoja”-konsertille. Nyt keskitytään suomalaisiin ikivihreisiin Toivo Kärjestä-Hectoriin, Erik Lindströmistä-Juiceen ja Rauno Lehtisestä-Juha Tapioon.

Edellinen konsertti oli yleisömenestys ja voidaan sanoa, että Pirtti oli tupaten täynnä!

Konsertti toteutetaan kahvikonserttina Lumometsän Tuvan Pirtissä. Konsertti ja kahvitus maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella 0500 259 737.