Trubaduuri Leiska

Trubaduuri Leiska

Trubaduuri Leiska jatkaa jo kahdensan vuotta kestänyttä kahvikonserttien sarjaa Lumometsän Tuvalla sunnuntaina 26.01.2020 kello 14


Lumometsän Tupa aloitti kahvikonsertit 21.tammikuuta vuonna 2012. Siitä tulee kuluneeksi aikaa siis jo kahdeksan vuotta. Kahvikonserteissa on kuultu pääasiassa lähiseutujen esiintyjiä; yksin esiintyjiä, laulu- ja soitinyhtyeitä, soittoryhmiä, orkestereita ja lauluyhtyeitä.


Seuraavassa kahvikonsertissa kuullaan trubaduuri Leiskaa alias Markku Leiniötä Kuoreveden Hallista. Yksinkertaisesti mies, hattu, kitara ja laulu. Trubaduuri Leiskan ohjelmisto hänen omien sanojensa mukaan koostuu lauluista meille ja muille mukana kulkijoille elävästä elämästä ja kohtaamisista. Hänen esittämänsä laulut ovat pääasiassa tuttuja muiden tekemiä, mutta ohjelmistossa on mukana myös hänen itsensä sanoittamia ja säveltämiä lauluja.

Hänen tyypillisiä esiintymispaikkojaan ovat erilaiset yleisötapahtumat, konsertit, yksityiset juhlat, ravintolat ja kauppa liikkeet. Hänet on nähty esiintyvän useasti myös Kaustisen Kansanmusiikkijuhlilla.