Laulu- ja soitinyhtye Kajakka

Laulu- ja soitinyhtye Kajakka aloittaa Lumometsän Tuvan syksyn kahvikonserttisarjan sunnuntaina 20.10.2019 kello 14


Lumometsän Tupa aloittaa syksyn konserttisarjan. Ensimmäisessä konsertissa esiintyy laulu- ja soitinyhtye Kajakka.

Kajakka-yhtye on perustettu noin 15 vuotta sitten Vekstars-nimisenä Koivio -päivän ohjelman täytteeksi. Esa Korsumäen humoristinen kronikka kertoi Koivion historiaa ja naapureista kotoisin olevat soittajat löytyivät mukaan säestämään. Esa Korsumäki soitti rumpuja. Hänen rumpaliuransa alkoi 60-vuotiaana saatuaan rumpukapulat joululahjaksi. Serkkunsa Pekka Norojärvi lauloi, Esan tytär Susanna Korsumäki soitti koskettimia ja lauloi, ja naapurin Ilkka Huhtiniemi puhalsi haitaristaan 30 vuoden pölyt ja ryhtyi soittamaan myös.

Nimi muuttui myöhemmin nykyiseksi Kajakaksi Vilppulan Suluslahdella olevan samannimisen suon mukaan.

Harvakseltaan keikkaileva Kajakka on koonnut uuden konserttiohjelmiston, joka kuullaan nyt Lumometsän Tuvan Pirtissä. Konsertin ohjelmisto koostuu tunnetuista upeista iskelmistä kuten Pikku midinetti, Hiljainen kylätie, Pieni polku metsän halki vie, Iltarusko, Romanialainen kitara, Kellot Moskovan, Tulen liekki, Kaksi kitaraa jne.

Yhtyeen kokoonpano on seuraava: Ilkka Huhtiniemi haitari, Pekka Norojärvi laulu ja rytmisoittimet, Susanna Korsumäki koskettimet (basso) ja laulu, ja Esa Korsumäki rummut.

Konsertti toteutetaan kahvikonserttina Lumometsän Tuvan uudessa Pirtissä. Konsertti ja kahvitus maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella 0500 259 737.