Lauluyhtye VoiSe

Lauluyhtye VoiSe Tarja Raittila (sopraano), Katja Loijas-Ahonen (sopraano/altto), Lena Aronen (sopraano), Pirjo Lehtonen (altto), Pirjo Ahonen (altto), Heikki Rautiainen (basso), Katja Autonen-Lepistö (sopraano/altto), Matti Ahonen (basso), Pekka Vihinen (tenori), Pekka Autonen (basso) ja Juha Lehtonen (tenori).

Lauluyhtye Voise Lumometsän Tuvan kahvikonsertissa sunnuntaina 18. maaliskuuta 2018 kello 14


VoiSe on vuonna 2015 perustettu, Mäntän Sekakuoron laulajista koostuva, lauluyhtye. Kuoronjohtaja Katja Autonen-Lepistön siirryttyä kuororivistä kuoronjohtajaksi jäi hänelle laulamisen kokoinen aukko ja hän halusin koota ryhmän, jossa itsekin pääsisin laulamaan. Lisäksi tällaiselle ”pikkuryhmälle” oli myös tarvetta, sillä aika usein tulee keikkapyyntöjä sellaisiin tilaisuuksiin ja paikkoihin, minne ei koko kuoroa voi viedä. VoiSe on aikaisemmin esiintynyt mm. syntymäpäivillä, yritysten juhlissa, Lylyn kesälauantaissa, Mää oon Mänttästä -tapahtuman avajaisissa, Viinitupa Vuorenmajalla ja Jaakontuvalla.

Lauluyhtye VoiSe -nimen keksi Matti Ahonen. 

Lumometsän Tuvalla lauluyhtye Voise esittää sekä iloisia hyvänmielen lauluja että koskettavan kauniita lauluja. Ohjelmistossa mm. Ukko Nooa, Saa mennä huolemme (molemmat Bellmanin kynästä), Eino Leinon runoihin sävelletyt Sua katson vaan ja Omenankukat, Juankoski here I come ja En oo käyny Irlannissa (Juice Leskistä), Kiiriminna-räp ja Silja Kuoppalan erittäin kaunis Iltalaulu. Mukana myös muutama yhteislaulu, että yleisökin pääsee laulamaan. Niiden säestys hoituu VoiSelaisten omin voimin. Kitaraa, viulua ja ukulelea ainakin luvassa.

Konsertti toteutetaan kahvikonserttina Lumometsän Tuvan Pirtissä. Konsertti ja kahvitus maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella 0500 259 737.