6Tunes jouluisia yhteislauluja

6Tunes-yhtye virittäytyy joulun tunnelmaan ja laulattaa yleisöään Lumometsän Tuvalla sunnuntaina 3. joulukuuta kello 14


Jouluisen yhteislaulukonsertin ohjelmisto muodostuu tunnetuista rakastetuista ,  jouluisista kappaleista, kuten Hei kuuraparta, Sydämeeni joulun teen, Arvaas kuinka tonttu-ukko, Talven ihmemaa, Marian poika, Kun joulu on, Joulupukin maa, Petteri Punakuono, Kun joulu on, Sylvian joululaulu, Valkea joulu, On hanget korkeat nietokset, Talven ihmemaa, Taivas sylissäni, Tule joulu kultainen jne. Yleisö pääsee  näitä kappaleita laulamaan ja virittäytymään joulun tunnelmaan.  Konsertti kestää väliaikoineen noin puolitoista tuntia.

6Tunes-yhtye on nyt toiminut jo puolitoista vuotta ja sen kokoonpano on hiukan muuttunut viimekertaisesta esiintymisestä Lumometsän Tuvalla. Tulevassa jouluisessa konsertissa yhtye soittaa seuraavassa kokoonpanossa. Anneli Toivola on edelleen yhtyeen laulusolisti.  Jarkko Penttilä soittaa tulevassa konsertissa bassoa. Pertti Timonen soittaa kosketinsoittimia. Pekka Honkanen soittaa sähkökitaraa.  Rumpalina toimii Esa Korsumäki.

Konsertti toteutetaan yhteislaulu konserttina Lumometsän Tuvan Pirtissä. Konsertti ja tarjoilu maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella 0500 259 737.