Laulu- ja soitinyhtye Kajakka

Laulu- ja soitinyhtye Kajakka jatkaa Lumometsän Tuvan syksyn kahvikonserttisarjaa esittämällä yö-aiheisten laulujen konsertin sunnuntaina 22.10.2017 kello 13


Vilppulan Suluslahdella olevan suon mukaan nimensä saanut laulu - ja soitinyhtye Kajakka on perustettu 13 vuotta sitten. Yhtyeellä on monipuolinen iskelmäpainotteinen ja myös tanssittava ohjelmisto. Ohjelmaa yhtyeellä riittäisi vaikka useiksi tunneiksi.


Tämänkertainen konserttiohjelmisto koostuu tunnetuista, upeista ja myös harvemmin kuulluista kappaleista, joihin yö liittyy aina jollakin tavalla. Konsertissa kuullaan mm. Anna jatkua yön, Silmät tummat kuin yö, Pohjolan yö, Yö Altailla, Yölinjalla, Yön syliin.


Yhtye esiintyy edelleen alkuperäisellä kokoonpanolla. Esa Korsumäki soittaa rumpuja, hänen serkkunsa Pekka Norojärvi laulaa, Esa Korsumäen tytär Susanna Korsumäki soittaa koskettimia sekä laulaa ja Ilkka Huhtiniemi soittaa haitaria.

Konsertti toteutetaan kahvikonserttina Lumometsän Tuvan pirtissä. Konsertti ja kahvitus maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella 0500 259737.