Malja Kuulle

Malja Kuulle- runoja ja musiikkia

Malja Kuulle -runoja ja musiikkia kuun tai ainakin kynttilän valossa Sirpa Timonen, Raija Auvinen ja Heikki Manninen seurassa Lumometsän Tuvalla perjantaina 8. syyskuuta kello 20


Lumometsän Tuvan pirtti muuttuu kuuhullujen ja kuutamoaiheisista runoista ja lauluista pitävien kohtaamispaikaksi perjantai-iltana 8. päivä syyskuuta kello 20. Vain kuun kajo ja/tai kynttilän valo luo pirttiin oikean tunnelman. Aluksi juodaan yleisön kanssa malja kuulle, jonka jälkeen illan ohjelman esittävät Sirpa Timonen, Raija Auvinen ja Heikki Manninen.

Sirpa Timonen esittää kuuhun tai kuutamoon liittyvät ja omasta mielestään parhaimmat mielirunonsa. Sirpa on pitkänlinjan kulttuurivaikuttaja ja runojen harrastaja ja lausuja. Hän on vetänyt useita runotapahtumia ja muitakin kulttuuritapahtumia.

Raija Auvinen esittää tilaisuudessa myös omat kuuhun tai kuutamoon liittyvät mielirunonsa.  Samoin hän on myös pitkänlinjan kulttuurivaikuttaja, erilaisten muiden kulttuuritilaisuuksien ideoija, vetäjä ja runoharrastaja.  

Sirpan ja Raijan runoihin on valikoitunut tunnettujen runoilijoiden P. Mustapään, Aaro Hellaakosken, Paavo Haavikon, J.H.Erkon, Yrjö Jylhän, Eeva-Liisa Mannerin. Larinkyöstin, Einari Vuorela ym. upeita runoja.

Heikki Manninen on harrastanut pitkään esim. Immi Hellenin runojen säveltämistä ja omienkin laulujen tekemistä ja esittämistä.  Tilaisuudessa kuullaan kitaran säestyksellä hänen omia lauluja, joissa kuutamo on varsin tärkeässä roolissa.

Malja kuulle, Runoja ja musiikkia -tilaisuus toteutetaan Lumometsän Tuvan Pirtissä. Konsertti ja tarjoilu maksavat yhteensä 10 € henkilöltä.

Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella 0500 259 737.