6Tunes alla venäläisen kuun

6Tunes

Upeasti kehittyvä 6Tunes-yhtye virittäytyy alle venäläisen kuun Lumometsän Tuvan toukokuun kahvikonsertissa sunnuntaina 7. toukokuuta kello 14


Tulevan konsertin nimi on alla venäläisen kuun. Ohjelmisto muodostuu tunnetuista upeista venäläisistä kappaleista, kuten unohtumaton ilta, Moskovan valot, lokki, Uralin pihlaja, miljoona ruusua ja alla venäläisen kuun.  Konsertti kestää väliaikoineen noin puolitoista tuntia.

6Tunes-yhtye syntyi viime vuonna ja on nyt toiminut jo yli vuoden. Yhtye on harjoitellut ahkerasti ja keikkaillutkin jonkin verran kuluneen talven aikana. Yhtyeen soitto on kehittynyt upeasti harjoittelun ja keikkailun ansiosta. Yhtyeen kokoonpano on hiukan kasvanut kuudesta seitsemään jäseneen ja muodostuu tällä hetkellä seuraavista kokeneista muusikoista.

Anneli Toivola on yhtyeen laulusolisti. Hän laulaa myös Mäntän Sekakuorossa.  Reijo Loijas soittaa yhtyeessä bassokitaraa ja laulaa. Hän soittaa bassoa myös KoskiFolkissa ja Old Lions-yhtyeessä sekä hanuria Keuruun Pelimanneissa. Jarkko Penttilä soittaa yhtyeessä rumpuja. Koskettimia hän soittaa KoskiFolkissa ja Old Lions-yhtyeessä. Pertti Timonen soittaa yhtyeessä kosketinsoittimia. Hän soittaa myös KoskiFolkissa. Jukka Ritonen soittaa yhtyeessä kitaraa. Tapio Majaniemi yhtyeen uusin jäsen ja hänen pääsoittimensa on kitara, mutta hän hallitsee muitakin instrumentteja. Lisäksi hän laulaa. Hän on opiskellut musiikkia ja toimii tällä hetkellä musiikinopettajana. Hän soittaa myös muissa kokoonpanossa.

Konsertti toteutetaan kahvikonserttina Lumometsän Tuvan Pirtissä. Konsertti ja kahvitus maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella 0500 259 737.