Merja Kääriäinen ja Keijo Tuominen eli Duo Meku ja Keke

Merja Kääriäinen ja Keijo Tuominen

Duo Maku ja Keke eli Merja Kääriäinen ja Keijo Tuominen laulattaa ystävälauluja Lumometsän Tuvan yhteislaulun lumoa – kaikki laulaa kahvikonsertissa palmusunnuntaina 09.04.2017 kello 14.


Kansanmusiikin ja kansantanssin edistämiskeskus (KEK) on nimennyt alalle yhteisen kaikki laulaa -teeman Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Niinpä palmusunnuntaina 09.04.2017 kello 14 myös Lumometsän Tupa on mukana teemalla kaikki laulaa. Kahvikonserttiyleisö pääsee yhteislaulun lumoon mänttäläisen Duo Maku ja Keken johdolla. Duo laulattaa ystävälauluja. Laulu luo yhteishenkeä, se on voimakas väline tunteiden ja muistojen herättämiseen ja laululla on myös parantava voima.

Mänttäläiset Merja Kääriäinen ja Keijo Tuominen ovat tunteneet toisensa eri yhteyksistä jo parikymmentä vuotta.  Molemmat ovat musisoineet lähes koko elämänsä ajan. He ovat joskus esiintyneetkin yhdessä erilaisessa kokoonpanossa. Merja Kääriäinen laulaa ja Keijo Tuominen säestää kitaralla.

Duo Maku ja Keke ovat nyt aloittaneet yhteislaulattamisen ja tämä esitys onkin heidän toinen yhteislaulutilaisuutensa. Ohjelmisto koostuu tällä kertaa ystävälauluista. Ystävyys on arvokas asia ja sitä kannattaa vaalia vaikka laulamalla. Tule kuulolle ja ota ystäväsikin mukaan!

Tervetuloa kuulemaan, laulamaan ja viihtymään Duo Maku ja Keken yhteislaulun lumoa -konserttiin kaikki laulaa teeman mukaisesti Lumometsän Tuvan pirttiin palmusunnuntaina huhtikuun 9. päivänä 2017 kello 14!

Esitys ja esitykseen kuuluva kahvitus maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella
 0500 259 737.