Mestaripelimanni Heikki Lahden Trio

Heikki Lahden Trio (Heikki Lahti, Martti Laulaja ja Katja Lampinen, kuva Maria Laulaja).

Mestaripelimanni Heikki Lahden mielenkiintoinen mandoliinin tarina Lumometsän Tuvan kahvikonsertissa sunnuntaina 12.03.2017 kello 14 - mestaripelimanni itse kertoo soittamiensa mandoliinien tarinan soittonsa lomassa.

Sunnuntaina 12.03.2017 klo 14 Lumometsän Tuvalla on tarjolla mielenkiintoinen ja laadukas kahvikonsertti, kun jämsänkoskelainen mestaripelimanni Heikki Lahti soittaa  ja kertoo soittamiensa mandoliinien mielenkiintoisen tarinan. Heikki Lahti nimitettiin mestaripelimanniksi Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla vuonna 1991. Tämä on mestaripelimanni Heikki Lahden jo neljäs vierailu Lumometsän Tuvalla.

Konsertissa Heikki Lahti kertoo soittonsa lomassa mandoliiniensa tarinan alkaen aivan lapsuudestaan isänsä mandoliinista, jatkuen Amerikasta lahjoituksena saamaansa Gibson A-4 mandoliiniin ja päätyen Australiasta ostamaansa Gibson F5-L mandoliiniin. Hän soittaa kullakin mandoliinilla kappaleita, jotka kuuluvat kyseisen soittimen tarinaan. Heikki Lahden triossa soittaa jämsänkoskelainen Katja Lampinen (haitarit ja mandoliini) ja kirkkonummelainen Martti Laulaja (kontrabasso).  Kappaleita kuullaan mestarisäveltäjiltä kuten Konsta Jylhältä, Wiljami Niittykoskelta ja Otto Hotakaiselta, mutta myös muilta.

Tervetuloa viihtymään Heikki Lahden trion soitosta ja mestaripelimanni Heikki Lahden tarinoinnista Lumometsän Tuvan pirttiin sunnuntaina maaliskuun 12. päivänä 2017 kello 14!

Esitys ja esitykseen kuuluva kahvitus maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella
 0500 259 737.

Heikki Manninen, Lumometsän Tuvan isäntä