Laulu- ja soitiyhtye Taottu Sydän

Laulu-ja soitinyhtye Taottu Sydän Sykkeitä levykannen mukaan (grafiikka Mirja Haikala)

Ensilevynsä julkaissut paikallinen Laulu- ja soitinyhtye Taottu Sydän esiintyy Lumometsän Tuvalla Runebergin päivänä sunnuntaina 05.02.2017 kello 14

Mänttäläinen laulu- ja soitinyhtye on aloittanut yhteisen musisoinnin jo vuonna 2008; ensiksi Pauli Simosen ja Mirja Haikalan voimin. Myöhemmin yhtyeeseen liittyi Anja Peltonen. He esiintyivät alkuaikoina ilman nimeä, mutta kolmikko takoi itselleen yksimielisesti upean nimen Taottu Sydän. Yhtye on esiintynyt paikallisesti ja useilla muilla paikkakunnilla erilaisissa tilaisuuksissa.  Yhtye on esiintynyt kerran aikaisemmin vuosia sitten Lumometsän Tuvan päärakennuksen pienessä Tuvassa. Nyt konsertti pidetään suuremmassa pirtissä ja laulu- ja soitinyhtye Taottu Sydän yleisöineen pääseekin kokemaan myös pirtin upean akustiikan.

Viime vuonna 2016 yhtye julkaisi ensimmäisen levynsä Sykkeitä, jonka kappaleita kuullaan myös tulevassa kahvikonsertissa.  Levy on äänitetty ja miksattu  

paikallisen JR Audion Daniel Rantasen toimesta. Levy on myös yleisön ostettavissa tulevassa kahvikonsertissa. Yhtyeessä Pauli Simonen soittaa havaijinkitaraa, kitaraa ja laulaa, Mirja Haikala soittaa huilua ja Anja Peltonen laulaa.

Tervetuloa nauttimaan laulu- ja soitinyhtye Taotun Sydämen upeasta esityksestä Lumometsän Tuvan pirttiin sunnuntaina helmikuun 5:nä  päivänä kello 14 vuonna 2017.

Esitys ja esitykseen kuuluva kahvitus maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella  0500 259 737.