6Tunes

Kuvassa vasemmalta Jukka Ritonen, Reijo Loijas, Pekka Honkanen, Anneli Toivola, Jarkko Penttilä, Pertti Timonen

6 Tunes ensimmäisessä konsertissaan Lumometsän Tuvalla lokakuun kahvikonsertissa sunnuntaina 30.10.2016 kello 14

6Tunes-yhtye on Mänttä-Vilppulassa uusi kokoonpano, joka muodostuu kokeneista muusikoista. Yhtye syntyi nykykokoonpanoonsa ja sai nimekseen 6Tunes tämän vuoden keväällä, kun Anneli Toivola bongattiin yhtyeen laulusolistiksi viime talvena Pumpun Henki ystävineen -konsertista.

Anneli Toivola on laulanut jo lapsena siskojensa kanssa erilaisissa juhlissa. Vuosia laulutaukoa pidettyään hän innostui kuorolaulusta ja on laulanut Mäntän sekakuorossa jo toistakymmentä vuotta. Karaokea Anneli laulaa aina kuin on mahdollista ja voittojakin on tullut.

Reijo Loijas soitta yhtyeessä bassokitaraa ja laulaa. Hän soittaa bassoa myös KoskiFolkissa ja Old Lions-yhtyeessä sekä hanuria Keuruun Pelimanneissa. Hän on aloittanut soittamisen kitaralla jo 1960-luvulla Beatlesin innoittamana. Reijo soitti rumpuja vilppulalaisen Gunnar Aittosen orkesterissa 1970-luvulla.

Jarkko Penttilä soittaa yhtyeessä rumpuja. Hän aloitti rumpujen soiton jo 1960-luvulla tanssiorkesterissa ja on soittanut 2000-luvulla rumpuja paikallisessa jazz-yhtyeessä. Koskettimia hän soittaa KoskiFolkissa ja Old Lions-yhtyeessä.

Pertti Timonen soittaa yhtyeessä kosketinsoittimia. Hän aloitti soittamisen jo 1960-luvulla Tampereella Matti Petäjistön tanssiorkesterissa opiskelijatansseissa ja ravintoloissa. 1980-luvulla hän soitti Mänttä Big Bändissä ja muutaman kerran Mäntän Konepajan legendaarisessa Räminä-orkesterissa konepajan omissa juhlissa. Nykyisin hän soittaa myös KoskiFolkissa.

Jukka Ritonen soittaa yhtyeessä kitaraa. Hän on soittanut kitaraa Mäntän seudulla jo 1990-luvulta lähtien erilaisissa kokoonpanoissa.

Pekka Honkanennen soittaa myös kitaraa ja hän on soittanut muutamissa pelimanniyhtyeissä Viitasaarella ja Mäntässä.

Yhtyeen ohjelmisto on yhtyeen laulusolistin Anneli Toivolan sanojen mukaan ihanaa ja nostalgista iskelmä- ja tanssimusiikkia. Kannattaa lähteä kuulolle!

Konsertti toteutetaan kahvikonserttina Lumometsän Tuvan Pirtissä. Konsertti ja kahvitus maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella 0500 259 737.