KoskiFolk

Koskifolk esittää ensiesityksenä uuden laulun 
Vilppulassa virtaaville kolmelle vapaalle koskelle Lumometsän Tuvan uuden Pirtin kahvikonsertissa sunnuntaina 12.04.2015 kello 14
Heikki Manninen
Lumometsän Tuvan Isäntä
0500 259 737

Koskifolk on muutama vuoden harjoitellut Autereopiston piirinä ja on kehittynyt yhtyeenä huimasti. Koskifolk on tällä hetkellä 9 - henkinen yhtye. Yhtye harjoittelee osin yhtyeettä johtavan Erlend Jantsikenen tuomia tai jonkun yhtyeen jäsen tuomia kappaleita. Kappaleet ovat laidasta laitaan kunkin soittajan mieli musiikkia.  Yhtyeessä soittaa tällä hetkellä kaksi haitarin soittajaa, kaksi mandoliinin soittajaa, yksi kosketinsoittaja, yksi kitaristi, yksi basisti ja yksi rumpujen soittaja. Soittajat ovat erinomaisia instrumenttiensa harrastajia.  Soittovuosia monissa erilaisissa kokoonpanoissa on kertynyt jokaiselle vähintäänkin vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Soittolistaan kuuluu tuttuja klassikoita, mutta yleisölle myös aivan tuntemattomia kappaleita. Yhtye tulee konsertissa esittämään ensiesityksenä kappaleen, jonka sanoissa osoitetaan kiitollisuutta Vilppulassa virtaavalle kolmelle vapaalle koskelle. Yhtyeen monipuolinen soittotaito ja yhtyeen mahtavasti iskevä meno palkitsee kuulijansa nautittavuudellaan. 

Konsertti toteutetaan kahvikonserttina Lumometsän Tuvan uudessa Pirtissä. Konsertti ja kahvitus maksavat yhteensä 10 ? henkilöltä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan emännältä Jaana Manniselta puhelimella 050 336 7617.