MUSIIKKIA, ESITYKSI�?, TAPAHTUMIA...

Pistä tämä sivu mieleesi. Järjestämme Lumometsän Tuvalla tasaisesti musiikki- ja teatteriesityksiä sekä runonlausuntaa. Kansanmusiikki on erityisen lähellä sydäntämme. Seuraa tällä sivustolla tulevia tapahtumia. Parhaillaan suunnittelemme kesän 2015 ohjelmistoa.

Jantsikefamilyfolkband konsertoi ja laulattaa yleisöä tulevan syyskauden ensimmäisessä kahvikonsertissa Lumometsän Tuvan Pirtissä sunnuntaina 13.09.2015 kello 14 

 

Lumometsän Tupa aloittaa syksyn kahvikonserttisarjan laulattamalla yleisöä. Menneissä kahvikonserteissa on useasti pyydetty yhteislaulutapahtumaa ja nyt sellainen järjestetään yleisön pyynnöstä. Yhteislaulua johtaa ja säestää vilppulalainen Jantsikenefamilyfolkband.  Yhtye on tunnettu mainiosta säestyksestään erilaisissa yhteislaulutilaisuuksissa.

 

Yhtyeen taiteellisena johtajana ja basistina toimii Erlend Jantsikene. Yhtyeessä kokoonpano vaihtelee tilanteen ja muiden kiireiden mukaan, mutta yleensä mukana ovat Erlendin vaimo Kaja Jantsikene pianossa ja tyttäret Teele ja Matli viulussa ja rytmisoittimissa. Ottopoikana kitaransa kanssa häärää Heikki Manninen.  Kaikki toimivat myös laulajina. Kun yhtye säestää ja toimii laulattajan, on yleisön helpompi yhtyä yhteiseen lauluun.

 

Ohjelma koostuu perinteisistä suosituista yhteislaulukappaleista. Yhtye on luvannut konsertoida muutaman kappaleen yhteislaulujen lomassa, jolloin yleisö voi lepuuttaa äänijänteitään kahvittelun merkeissä. Kahvi ja leivos kuuluvat lipun hintaan.  Tilaisuudessa yleisölle jaetaan laulujen sanat, joista on helppo yhtyä yhteiseen lauluun

 

Konsertti toteutetaan kahvikonserttina Lumometsän Tuvan Pirtissä. Konsertti ja kahvitus maksavat yhteensä 10 € henkilöltä. Pirttiin sopii 50 henkilöä. Tiedustelut Lumometsän Tuvan isännältä Heikki Manniselta puhelimella 0500 259737.